Hygien

Rosenserien (Shampoo for men)

Posted On
Posted By Admin

När man tränar så finns det en del saker som är grymt viktiga, det två viktigaste sakerna är givetvis att man träna rätt och äter rätt. Men när man tränat ett tag så blir man svettig och man känner att en dusch skulle vara redigt skönt.

Kvalitet!

När man har så lite hår på huvudet som jag har så tycker jag det är viktig att man köper rätt schampo , det ska inte vara något skit som bara rinner av och sen känner man sig bara snuvad på renligheten.

Dyrt?

Rosenserien är en serie med väldigt bara produkter som jag nyligen börjat använda, fördelen med de här är att de finns både för män och kvinnor. Den enda nackdelen med dem är att de väldigt dyra,men de väger de upp med att de är dryga och räcker länge. Med andra ord perfekt för mig som träna och vill lukta gott efter.

Det är värt det !

Men visst kan det kännas i plånboken när man ska lägga ut 220 kr för 200 ml, men tro mig när jag säger att det är värt det.

0.00
4.5

Lödder

1.0/10

Förpackning

8.0/10

Design

8.0/10

Pris

1.0/10

leave a Comment